Lägg spenaten i ett durkslag. kokt koreanskt/japanskt ris. Spenat i sojavinägrett200 g färsk spenat 2 msk ljus soja 1 msk risvinäger 0,5 msk socker. Till servering kokt koreanskt/japanskt ris 3 olika sorters salladsblad, såsom gemsallad, krispsallad och huvudsallad kimchi (hemgjord eller köpt)
Se till att du har riktigt bra glöd och att det är hett. Bulgogi är en populär rätt på Koreanska restauranger och för alla oss som älskar kött och asiatiska smaker är det ren kärlek
Till servering koreanskt ris, kokt (eller japanskt) sallad, hela blad (olika sorters såsom gemsallad, krispsallad och huvudsallad) namul sesamböngroddar spenat i sojavinägrette (se ovan) kimchi grön chilifrukt, skivad vitlök (rå i skivor eller grillade i hela klyftor med köttet)
När köttet steker ska nämligen fettet rinna bort. Jag har besök från Korea, så nu har jag möjligheten att få några insidertips i hur man gör en riktig bulgogi
När köttet steker ska nämligen fettet rinna bort. Jag har besök från Korea, så nu har jag möjligheten att få några insidertips i hur man gör en riktig bulgogi
Slå upp på ett fat och ställ åt sidan. Bulgogi betyder eldkött. Lägg på ett lock och håll varmt. Det är en koreansk rätt där strimlad biff marineras och steks direkt vid bordet
Den hette Korean BBQ Bulgogi och man blandade ihop den med olja och vatten och marinerade sedan "köttet" däri, jag tog vegansk kebab från Hälsans kök, och stekte sedan
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Ett nyttigare val - recept på kärleksmums utan vitt mjöl och socker. Nu har jag samlat i hop mig till att dela med mig av ett tidigare utlovat recept på de något nyttigare kärleksmums jag bakade i förra veckan
Greetings from Pennsylvania. Vi har just ätit frukost och ska snart ta en promenad innan vi ska åka till bondens marknad och köpa mat till kvällens middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.