Rör färskost, kondenseradmjölk citronsaft och ägg till en jämn smet. En riktigt krämig cheesecake med smak av blåbär, hallon, björnbär och kanel som är både god och vacker att titta på
Har hämtat inspiration från det populära amerikanska receptet på magic bars men bestämde mig för att göra min egna variant med mer smaker som bryter av mot den söta kondenserademjölken
Rör ner pumpapurén och den kondenserademjölken till en slät smet. 1 liten burk kondenseradmjölk. 2 tsk kanel. 1 liten burk kondenseradmjölk. 2 ägg 1 äggula 2 tsk kanel
Blanda därefter burken med den sötade kondenserademjölken, samt alla kryddor (vaniljsocker, kanel, nejlika, pomerans, ingerfära, muskot och salt) med purén
Sätt den oöppnade burken med kondenseradmjölk i en kastrull med vatten så det täcker. Häll lite mjölk på bottnen (med hjälp utav en sked) innan du brer över fyllningen (de blir saftiga och inte torra då), fyll sedan varje lager med dulce de leche grädden och täck sedan hela tårtan