Späd medcremefraiche till önskad konsistens. en klick cremefraiche. Här kommer dagens middagstips, Kokt koljamed blomkålskräm, smörstekta rotsaker och gurksallad
Blanda ned tomatkonserv, tomatpuré och crème fraiche. Koljamed fänkål i krämig tomatsås. Kolja är, som ni nog vet vid det här laget, en av mina absoluta favoriter bland fiskar
Riv ner vitlöksklyftorna i crème fraichen och blanda i senap, salt, ost och persilja. 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja). 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja) 2 dl crème fraîche 2 klyftor vitlök 1 msk grov fransk senap 1 krm salt 1 dl Västerbottensost, riven 3 msk persilja, hackad
Smaka av med salt och vitpeppar. Den innehåller visserligen (den enligt mig dyra) créme fraiche ersättningen sour supreme, men den blev så god att det helt klart är värt det
Blanda samman crème fraiche, senap, ost, salt och peppar. Senpasgratinerad fisk3-4 portioner400 g vit fisk (fiskblock av t ex kolja)2 dl lätt crème fraiche1 dl riven lagrad ost2 msk dijonsenap1 tsk salt1 krm vitpeppar Sätt ugnen på 200 grader. 400 g vit fisk (fiskblock av t ex kolja)
Blanda crème fraiche, dijonsenap, salt och citronsaften. Vi har haft ett riktigt långt brejk från vardagen och allt vad matlagning heter – lyxen med att vara hela sju(
Många älskar fiskgratäng, men denna varsamt sjudna kolja, i en vitvins- och citrongräddsås med både dill, gräslök och räkor, är till och med godare än fiskgratäng