Servera med vispad grädde. Häll chokladen i formen och strö över lingon. Tryck ut smeten i en form med löstagbar botten som är 24 cm i diameter. 5 dl lingon
Dekorera medlingon. Här ska ni få receptet på en nöt-kola-paj med lingom jag provbakade i helgen. Här hemma fick den godkänt av alla testsmakare och kommer troligen finnas med i sortimentet på cafeet
Servera med vispad grädde eller vaniljglass. Vänd i lingonen men spar några till dekoration. Fördela kolan i pajskalet och strö över resten av lingonen
Något bär med lite friskhet i sig. I ursprungsreceptet är det lingon eller röda vinbär. Igår när jag läste Buffé, hittade jag ett recept på kolapaj som lät så gott som jag idag provade att omvandla till ett allergivänligt recept
Garnera pajen med röda vinbär eller lingon. Blanda med socker och havregryn. För att se om kolan är klar, droppa lite av kola smeten i ett glas med kallt vatten
Låt svalna något och häll lingonkolan i pajskalet och servera med vispgrädde. Just den här gången hoppade jag över att frysa pajdegen (det passar som inte in när man bakar med en sexåring, det räcker gott och väl med att kolan ska koka lääänge
Idag har jag gjort en remake av den gamla klassikern salt kolapajmedlingon. En nästan raw chokladkolakaka medlingon (eller röda vinbär för utlandssvenskar som suktar)