Brownien är både salt och söt (älskar den kombon), sedan är den både härligt kladdig och chokladig (brownie), och crunchy (jordnötter), samt lite seg (Polly)
Strö över jordnötterna och låt kolan sätta sig i rumstemperatur. Om jag måste välja en endaste kombo som är det bästa jag vet skulle det lätt bli choklad - kola - nötter
Grovhacka jordnötter och smält kokossmör försiktigt i mikron. Ta ut botten ur frysen, bred på toppingen och strö över hackade jordnötter och tryck till lite lätt med handen
Så härHacka jordnötterna och blanda med kolakrämen som nu har bildats i konservburken. 100g socker200g mjöl100g socker1 burk kondenserad mjölk50g saltade jordnötterTa bort etiketten på burken och koka den i 4 timmar. 50g saltade jordnötter
Kladdkaka med smält mörk choklad i och på är det karamelliserad mjölk/dulce de leche som är en krämig kolasås och så toppade jag den med massor av salta jordnötter
Det går att använda vilka nötter man vill, jag var sugen på att få till en snickers liknande smak och vill ni också det så använder man till största delen saltade jordnötter
Gillar ni inte jordnötter, eller om ni är allergiska, är det bara att hoppa över frostingen. Kolasåsen tillsammans med jordnötsfrostingen gör att det smakar snickers