Bred ut kolakrämen (den koktakondenserademjölken) över botten. Detta är så enkelt att ni till och med kan sätta barnen på det, men glöm bara inte att koka den kondenserademjölken innan, hur ni gör det hittar ni här
Koka dulce de leche fyllningen (använder du kondenseradmjölk se till att den är färdig kokt innan du börjar med receptet), blanda sedan i resten av ingredienserna till kolafyllningen
1 burk kondenseradmjölk (kokt i ca 1,5 timme)1+2 dl vispgrädde1,5 gelatinblad2 äggulorKoka en burk sötad kondenseradmjölk (min burk var på 397 g) i ca 1,5 timme så att den förvandlas till en ljuvlig dulce de leche. Koka en burk sötad kondenseradmjölk (min burk var på 397 g) i ca 1,5 timme så att den förvandlas till en ljuvlig dulce de leche
Jag gjorde en chokladbrownie botten, på med en burk kokt kolasås, smält marshmallows, toppad med smält choklad och krossad Marabou mandelchoklad och mini marshmallows
DekorationVärm en liten kaka med mjölkchoklad några sekunder i mikron. Här kan man förenkla med att köpa kondenserad mjöl färdigkokt och spara en sisådär 3 timmar. Apelsinbotten4 st stora ägg 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 msk Maizena majsstärkelse 1 1/4 dl + 1/2 dl strösocker 1/2 msk bakpulver en nypa salt 4 msk rapsolja 4 msk färskpressad apelsin1 msk rivet apelsinskal1 tsk vaniljsocker Dulce de lechegrädde1 burk dulce de leche (koktkondenseradmjölk)2 dl vispgrädde Dekoration50 g mjölkchoklad 1 dl vispgrädde Gör så härApelsinbottenDela vitor och gulor i två olika skålar, så att du har 4 vitor och 3 gulor. 50 g mjölkchoklad
Vispa i sist det kokta vatten. 4 3/4 dl mjöl4 3/4dl socker sugar1 3/4 dl mörk kakao2 tsk bikarbonat1 tsp salt2 stora ägg2,4 dl buttermilk ( mjölk och 2 msk vinäger, låt stå i 5 minuter )2,4 dl rapsolja eller annan neutral olja1 1/2 tsk vanilla2,4 dl kokt vattenSätt ugnen på 150º. 1 1/4 dl socker115 g smör3/4 dl kondenseradmjölk1/2 burk marshmallow fluff3/4 dl vispgrädde1 dl peanut butterBlanda socker, smör och kondenseradmjölk i en kastrull och värm upp på spisen, på låg värme. 2,4 dl kokt vatten