Resultatet blev en sats lime/kokos/aprikosbollar och en sats choklad/mandel/hallonbollar. Här kommer först receptet på de fräscha lime/kokos/aprikosbollarna
Raw Chokladbollar med kokos & Gojibär. riven kokos och gojibär- att rulla i. Idag passade jag på att göra raw chokladbollar som efterätt till julbordet
Jag har alltid samma bas när jag gör den raw med blötlagt bovete och färsk banan, en av mina favoriter är att blanda den tahini och kokos som jag gjorde denna morgon
Raw kakao (eller vanlig) till garnering. Raw chocolate fudge med blåbär och kokos 12-15 stycken. 2 msk kokosolja (kallpressad), ekologisk. 3 msk raw kakao, ekologisk (funkar även med icke raw food kakao, det är också avsevärt billigare). 3 msk kokosflingor, ekologiska. Raw chocolate fudge med blåbär och kokos 12-15 stycken. 2 msk kokosolja (kallpressad), ekologisk. 3 msk raw kakao, ekologisk (funkar även med icke raw food kakao, det är också avsevärt billigare). 3 msk kokosflingor, ekologiska
Här kommer en nötig lyxvariant med smak av kokos, vanilj, kanel och gojibär som är glutenfri, fri från raffinerat socker och fylld med nyttiga fetter och mineraler