haricots verts. Servera torskfilén tillsammans med potatisen, haricots verts och såsen. haricots verts. Läckert kvällsmat på 30 minuter, stekt torskfilé med kokt potatis, haricots verts och en sås gjord av persilja och fiskbuljong som passade väldigt bra till torskfilén. Koka haricots verts i 15 minuter
klyftpotatis. Smula ner osten och tillsätt crème fraîche, vatten och haricots verts. Servera med klyftpotatis och tomater 500 g utskuren biff. 100 g haricots verts
Servera löken till biffarna med klyftpotatis och kokta haricots verts. haricots verts. klyftpotatis. Torka av köttet med hushållspapper och låt det rumstempereras i minst 30 minuter
Servera med klyftpotatis och haricots verts. klyftpotatis. haricots verts. Skär en ficka i varje kotlett. Fyll med strimlade soltorkade tomater och hälften av osten
Koka haricot verts i ett par minuter eller tills de fått önskad konsistens. Skär potatisen i mindre bitar och blanda ner potatis och haricot verts i salladen
Det är även gott med pommes frites eller klyftpotatis och sallad till. Servera entrecôten toppad med Café de Paris och varma haricots verts toppade med flingsalt