Lägg upp på fat och varmhåll dem. Häll såsen över biffarna och servera med klyftpotatis och sallad. 4 portioner14SP / portion 700 g potatis1 tsk olivolja3 dl mjölk 0,5%2 msk ströbröd1 gul lök500 g nötfärs 10%1 ägg1-2 msk rosépeppar2 köttbuljongtärningar1 msk flytande margarin1 msk tomatpuré1 tsk soja1-2 tsk maizena redning0,5 romansallad Så här gör duSätt ugnen på 225 grader. Blanda färs med lök, ägg, hälften av rosépepparn och 1 smulad köttbuljongtärning (0,5 st till 2 pers) i ströbrödsblandningen. 500 g nötfärs 10%1 ägg
Inlägget Grekiska köttbullar med syrlig klyftpotatis dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Blanda köttfärs, lök, vitlök, finhackad persilja, mynta, oregano, ägg, ströbröd, salt och peppar i en bunke
Lägg klyftorna i en bunke och tillsätt olja, timjan, rosmarin och salt efter smak. Servera pannbiffarna med klyftpotatis, broccoli och lite lingonsylt eller rårörda lingon
Lägg på en plåt och blanda samman med olja, salt, peppar och lite hackad persilja. Här kommer dagens middagstips, biffar på rödbetor med klyftpotatis och en kräm med honung, rosmarin och fetaost
Lägg klyftorna i en bunke och tillsätt olja, timjan, rosmarin och salt efter smak. Servera pannbiffarna med klyftpotatis, broccoli och lite lingonsylt eller rårörda lingon