Jag brukar ju vanligtvis göra Hirams utmärkta klassiska våfflor, men vill nu hellre ha glutenfritt. Därför har jag experimenterat i år och gjorde de här våfflorna som vi tyckte blev både goda och frasiga som sig bör
När någon har frågat mig den klassiska frågan vilken rätt jag skulle välja att äta varje dag, om man bara fick välja en, ja, då har jag alltid svarat våfflor
Sylt, glass och vispad grädde är klassiska tillbehör. Vill du ha en lättare och frasigare variant hittar du recept på frasvåfflor lite längre ned tillsammans med tips på olika tillbehör
Klassiskafrasvåfflor med hallon från mammas trädgård, blåbär och vispad grädde. Som den matförtjusta personen jag är så tycker jag mycket om att se vad andra äter och lagar
Fast egentligen var det nära att det inte blev våfflor, första smeten så skulle jag testa Leilas frasvåfflor där vispgrädde ingår, men när jag smakade på smeten, ja tur jag gjorde det