Dottern frågade om jag inte kunde baka kladdkakemuffins. Ingredienser2 ägg2 1/2 dl socker4 tsk vaniljsocker1 krm salt4 msk kakao0,5 tsk bakpulver2 dl vetmjöl100 gram smält smör eller margarin16-18 st aluminumformarFyllning100 gr Marabou schweizernöt3,5 msk grädde1/2 msk smörGör så härVispa ägg och socker poröst
Fyll muffinsformar å ploppa ner en ruta marabou i varje form. Här kommer ett recept på tooookgoda kladdkakemuffins som vi mixtrade ihop igår, jag å ungen
Idag kombinerade jag dessa två favoriter i ett och samma bakverk - en cupcake bestående av en kladdkakemuffins med Marabous mjölkchoklad BLACK (saltlakritsbitar) och frosting gjord av saltlakrits och grädde
Först ut är ett recept, på kladdkakemuffins, som jag fått av min faster. Jag brukar variera med olika sorters smaksatt choklad, min favorit är nog mintcrisp eller apelsinchoklad, men den här gången blev det med Marabou Black, choklad med lakrits
Det blev kladdkakemuffins och Cake pops, som jag har varit sugen på att testa ett tag. Jag serverade muffinsen kalla och bredde på Marabou Philadelphiaost (smakar som nutella) och toppade med polkagrishjärta