Finhacka kinakålen, salta och pressa ur vätskan. Finhacka purjolöken och vitlöken och fräs i smör. Blanda kinakålen, champinjonblandningen, ingefäran, äggen, sojan
Hittar du inte pak choi i affären så går den bra att ersätta med kinakål (sk salladskål). Stek filéerna i smör och olja så fröna blir lite gyllenbruna, ställ sedan in köttet i ugnen och låt det steka färdigt på 200 grader i ca 10-15 minuter, kolla så de är genomstekta innan du serverar dom. Stek filéerna i smör och olja så fröna blir lite gyllenbruna, ställ sedan in köttet i ugnen och låt det steka färdigt på 200 grader i ca 10-15 minuter, kolla så de är genomstekta innan du serverar dom
blandad grönsallad (jag hade bara kinakål). Bryn hastigt köttet i smör, salta och peppra. Ta undan köttet och fräs paprikorna mjuka i lite smör eller olja tillsammans med lite riven vitlök (kolla in ”vitlökskortet” ner till)
Använd sommarkål till kåldolmarna eller linda förvällda kinakålblad kring färsen. Gör i övrigt som i vårt recept, men stek bara en knapp timme i ugnen, för sommarkål och kinakål blir färdiga betydligt snabbare än vintervitkålen
smör till stekning. Vänd biffarna i cornflakes och stek dem gyllene i smör, ca 1 minut per sida. 6 pak choy, halverade (alt mangold, kinakål eller spenat)
Raffinerat socker, gluten och mejeriprodukter kommer inte i närheten av raw food-köket, utan ersätts av vegetabiliska kallpressade oljor, nötbaserade smör- och mjölkprodukter och yoghurt gjord på cashewnötter eller avokado