Skölj den kinakålen, skaka den torr och skär de vita delarna i smala remsor. Häll av vattnet, skölj dem i rinnande kallt vatten och se till att allt vatten droppar av från broccolin Skär den sköljda paprikan i två delar
Hittar du inte pak choi i affären så går den bra att ersätta med kinakål (sk salladskål). Strimla det vita på salladsbladen och stek dom någon minut i olja tillsammans med de hyvlade morötterna, paprikan och purjolöken
Lägg i paprikan och kålen och tillsätt teriyakisås och sojan. 300 gr kinakål eller Pak Choy. 1 röd paprika. Skär morötter, zucchini och paprika i 1 cm stavar. 300 gr kinakål eller Pak Choy. 1 röd paprika
Använd kinakål eller finstrimlad vitkål och servera med en sås på soya, smaksatt med litet honung. Använd konserverad majs och konserverad paprika till salladen
Använd sommarkål till kåldolmarna eller linda förvällda kinakålblad kring färsen. Gör i övrigt som i vårt recept, men stek bara en knapp timme i ugnen, för sommarkål och kinakål blir färdiga betydligt snabbare än vintervitkålen
Legg opp litt kjøtt, finsnittet kinakål, vårløk i skiver og eventuelt paprika i en suppeskål, hell over suppen og anrett med koriander og noen ringer med chili
Grönsalladen kan då också bytas ut mot isbergssallad eller kinakål. ½ röd paprika. Riv salladen i bitar, skiva rädisorna, skär tomaterna i bitar, strimla gurka eller zucchini och strimla paprikan
Lägg salladen på en bädd av strimlad sellerikål/kinakål. Lägg strimlad färsk gurka, avrunnen sparris från burk och strimlad färsk paprika runt kycklingen
Häll på strimlad pak choi (kinakål) och salladslök (spara lite till dekoration). Bryn först lök, vitlök ,svamp och paprika i smör i en wok/gryta ett par min så det börjar bli klart