1 msk tahini (sesampaste). 1 msk tahini (sesampaste). Har längtat så efter hummus i flera veckor. I vanliga fall när jag gjort hummus har jag lagt torkade kikärter i blöt själv kokat, men denna gång köpte jag konserverade
Dels för att jag tog en genväg och använde förkokta kikärtor istället för att lägga torkade kikärtor i blöt över natten (det får man göra när man inte vet vad man känner för att äta redan en dag i förväg)
Råriv rödbetan, mixa den med hummus, tahini, vitlök och salt. Häll av kikärtorna, massera in olja, gurkmeja, svartpeppar och salt och lägg på bakplåtspapper på en plåt
Den ena är den här goda hummusen på kikärtor. 1 paket kikärtor. Ca 2 rågade matskedar tahini. OBS Väljer man nu bort att göra kikärtshummusen men ändå vill ha den rätta smaken på avokado ochnpistage hummusen så antar jag att om man lägger till 1 msk tahini till avokado röran att den då får mer hummus smak. 1 paket kikärtor
Mixa kikärtorna med tahinin, vitlöken, saltet och kryddorna. (Häll av konserverade kikärtor och skölj dem gärna under rinnande kallt vatten innan de används)
Mosade kikärtor med smak av spiskummin, chili, tahini och härlig olivolja. Bananpannkaka har funnits ett tag, men om vi ska vara ärliga kommit till oss först nu