Riv av skal och pressa saften ur lime och citron. citron,. keylime,. lime,. citronpaj,. limepaj,. Bottendeg125g smör2 ägg2 msk sötströ1,5 dl kokosnötsmjöl2 tsk bakpulver0,5 tsk vaniljpulver Fyllning3 ägg3 msk sötströ2 droppar stevia2,5 dl creme fraiche1 lime rivet skal och saft1 liten citron rivet skal och saft0,5 tsk vaniljpulver Sätt ugnen på 175 grader
Riv av skal och pressa saften ur lime och citron. Bottendeg125g smör2 ägg2 msk sötströ1,5 dl kokosnötsmjöl2 tsk bakpulver0,5 tsk vaniljpulver Fyllning3 ägg3 msk sötströ2 droppar stevia2,5 dl creme fraiche1 lime rivet skal och saft1 liten citron rivet skal och saft0,5 tsk vaniljpulver Sätt ugnen på 175 grader
Lemon cheesecake har länge legat på top hos mig när det kommer till cheesecakes men efter att ha testat att ersätta citron med lime så tror jag att min favvo minsann fått en konkurrent
Egentligen var det en keylime paj vi skulle baka. Men så hittade vi inte någon ekologisk lime i vår lilla butik så jag bytte helt enkelt ut den mot ekocitroner som jag hittade
Keylime pie. Björnbärspaj med lime. I fredags var det åter dags för tårtor till jobbet och denna gång bjöd jag på en toscatårta, en very cherry chocolate cake (recept kommer) och en vårig citronmarängpaj
En syrlig paj i påskens gula färg, Keylime pie, kan förberedas i god tid. 1½ msk pressad citron. Kör 3 dl kokosflingor, kokosolja och citron i en mixer så det blir finmalet och lite krämigt. 1½ msk pressad citron
Några droppar citron. Idag bjuder jag på keylime pie, ni vet sån som Dexter äter. Vispa sakta i limejuicen, du kommer under tiden märka hur fyllningen stelnar mer och mer