Till kvällsmat idag lagade jag de här goda kesoplättarna. Blanda ihop kesella och blåbär och klicka ut på de färdiga plättarna avsluta med att ringla över honung
Idag åt jag dom med vispad grädde toppade med hallon och blåbär. Det enda hon ville säga var att hon varit duktigt med att äta upp frukosten först som pappa fixat
Jag serverade mina med vaniljkvarg och blåbär. I lördags när jag sprang långpass med Susanne och Sören hade vi energi-mys-paus och Susanne hade kesoplättarmed sig
Mixa alla ingredienser med en stavmixer i en bunke och låt svälla några minuter. Serveras tillsammans med vispad grädde och lite hemkokt jordgubbssylt, annars går det bra med kvarg eller någon yoghurt istället
Klicka ut på en plåt med bakplåtspapper. Ikväll blev det en laddning kesoplättar i ugn för att ha till frukost och reserv när jag inte känner för att laga mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.