Jag äter mer och mer vegetariskt. Det har blivit så när jag står i charkdisken och ska välja. Jag vet inte vad jag vill ha och jag vet inte om jag vill ha
Kesoplättar är perfekta som mellanmål då de är nyttiga och rika på protein. Det som förvånade mig första gången jag provade dessa var att de smakade precis som plättar
Godmorgon. Dagen började sisådär. Idag skulle jag få sova ut på morgonen, det var planen iaf tills dess att min kära dotter bestämde sig för att komma ner och väcka mig
torsdag, den 1 september 2016, kl. 17. 25. Nyttiga kesoplättar. Vill göra dessa goda kesoplättar, men då ska jag nog ha grekisk yoghurt, räkor, rödlök och stenbitsrom till dem, istället för det traditionella sylten och grädden
Lätt som en plätt att göra dessa godingar. Kesoplättar. Ingredienser 1 portion – (2-4 plättar). 1 ägg100 gram keso (1/2 liten burk)0,75 msk fiberhuskEn nypa salt
Det här mina damer och herrar är ett mycket gott och lätt recept som jag tidigare lagt upp här, men det som skiljer de åt är att jag gjort dessa i ugnen istället för i stekpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.