Den här gången bakade jag picknickmuffins och rabarbermuffins samtidigt med kavringen. a 2 limpor 6 dl vetemjöl 9 dl fint rågmjöl 2 tsk salt 2 tsk mald kummin 2 dl mörk sirap 20 g rumsvarmt smör 1 pkt jäst för söta degar 5 dl mjölk Häll vete- och rågmjöl, salt, kummin, sirap och margarin (i mindre bitar) i matberedaren eller i en bunke. Â Värm mjölken till 37 grader och häll den över de övriga ingredienserna. 5 dl mjölk
Plastfilm ovanpå kan underlätta kavringen. Blanda mjölmix, kakao, salt, florsocker, vaniljsocker, pofiber, xanthangummi och mjölkfria margarinet i mixen till en smulig massa
Värm mjölken försiktigt, krama ur gelatinbladen och smält dem i mjölken. 200 g kavring. 0,75 dl ekologisk mjölk. 200 g kavring. 0,75 dl ekologisk mjölk
Mixa det med kavringen till en smulig smet. Pressa den och blanda med smör och mjölk eller grädde, kör hastigt med elvisp för fin purékonsistens (obs, inte för länge, då blir den seg)
Kavring. Häll sedan i filmjölken och honungen och knåda tills det blir en kladdig deg. Kavring. Blanda jäst och mjölk så att jästen löser sig i mjölken
Kavring. Häll på grädde, mjölk, vin, fond, soja och whiskey. 3 dl mjölk. Igår var en fantastisk kväll. Vi var ett gäng på 12 personer som firade tillsammans hemma hos våra fina vänner Lotta och Linus i Sundborn
Fyll på smeten över kavringsbotten och ställ kallt i minst fem timmar eller gärna över natten. Vispa samman ägg, mjölk, ost, krydda och häll sedan smeten i pajformen
jag vet inte, surdegslimpa och kavring på samma gång. ) Glutenfritt, vilket jag helst föredrar om jag ska äta bröd, men även mjölkfritt vilket är ännu bättre eftersom jag bakat brödet till sonen, som är känslig mot mjölk
Till förrätt åt vi denna räktårta på botten av kavring. Koka upp grädde och mjölk. räkor, dillMixa kavringen till smulor och blanda sedan ner det smälta smöret