Vi får vildsvinskött av mina föräldrar, och oftast är det redan infruset. Låt köttet stå i den nedre delen av ugnen 6-15 timmar beroende på vald ugnstemperatur och köttets vikt. När jag lagar tjälknöl av vildsvin tar det oftast runt 5-6 timmar. 1 dl grovt havssalt. 1 dl grovt havssalt
Och som jag har letat denna dyrgrip men det har varit lättare sagt än gjort TILLS jag besökt julmarknaden på Hängnan i Luleå under helgen- där såldes den av en man som tillverkat den själv så då passade jag på att köpa en burk
Med hjälp av lite profylax-andning så kom jag efter väldigt mycket om och men upp ur sängen. Igår bakade jag dessa härligt söta och goda kanelbullekladdkakor och efter lite enkel fotografering så ska jag snart kunna sprida receptet till er alla
Fördela smeten i formarna, fyll ungefär 3/4 av formen. Muffins. Smält margarinet och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt sedan de övriga ingredienserna, margarinet sist
Vispa grädden och klicka ut en rundel av grädde på vaniljkrämen så att det blir till en kupol. Kavla ut den marsipanen/sockerpastan tunt och stansa ut rundlar som är dubbelt så stora som bottnarna
Orecchiette – eller ”små öron” som dom betyder är bland det godaste jag vet. Speciellt i en riktigt god, mustig tomatsås som här fick sällskap av knaperstekt bacon och MASSOR av riven parmesanost
Det här är jättegott till kladdkaka eller chokladglass skurna i småbitar. Nu börjar de riktigt goda apelsinerna komma i butiken med tjocka härliga skal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.