Bred laxröran över kavringbotten, jämna till ytan och ställ cheesecaken i kylen till servering. Ta bort kanten på formen, bred kaviaren över laxröran och garnera med citronskivor och dill
eller varför inte som en liten förätt på en bit kavring eller rostat tunnbröd. Exprimentera inte med gravningen var säker på att filerna är gravade helt igenom
Fyll på smeten över kavringsbotten och ställ kallt i minst fem timmar eller gärna över natten. Mixa brödet i mixer – det funkade lika bra med stavmixer- smält smöret i en kastrull och blanda i brödsmulorna
Blanda ihop creme fraiche med Philadelpiaosten, tillsätt löken, hacka räkorna och lägg i, tillsätt dill, kaviar och citronsaft, smaka av med salt och peppar
Fyll på smeten över kavringsbotten och ställ kallt i minst fem timmar eller gärna över natten. Dekorera med ägg räkor dill eller lite vad du tycker passar fint
Fyll på smeten över kavringsbotten och ställ kallt i minst fem timmar eller gärna över natten. Mixa brödet i mixer det funkade lika bra med stavmixer
4 1 burk matjessill (à 200 g) 1/2 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar 1/2 liten finhackad rödlök 1/2 dl hackad purjolök 2 msk finhackad dill 3 kokta potatisar 2 hackade hårdkokta ägg peppar ev salt Till servering kavring eller knäckebröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Platta till och låt stå i kylen medan du gör fyllningen. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner gelatinet i fyllningen med kraftiga och snabba rörelser