Häll på röran och garnera med kavring, dill och citron. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Skär bort kanterna på kavringen och grovhacka de kanterna och lägg i botten på serveringsglasen
Häll blandningen i formen ovanpå kavringen. På lördag är det såklart Påskafton och för mig är det en självklarhet med denna läckerhet… en laxtårta med en fräsch smak av citron och örter
Blanda ansjovis, gräslök, citronskal, kesella och crème fraiche i en skål. 4 skivor mörk skånsk kavring. 10,5 citron, skalet. 14 skivor mörk skånsk kavring 1 msk smör 2 tsk brödkrydda 300 g räkor, med skal 1 liten rödlök 3 ansjovisfiléer 2 msk gräslök, finskuren 0,5 citron, skalet 1 dl naturell kesella 1 dl crème fraiche dill, till garneringSkär bort kanterna på brödet och smula det grovt för hand