Kaviarsnurror recept

Kaviarsnurror till midsommardrinken kanske?

 . Jag fick hem Isbjörnens kaviar, en vanlig tub och en med dillsmak. Isbjörnens kaviar är först i Sverige med miljömärkningen MSC (Marine Stewardship Council) som innebär att produkten kommer från ett hållbart fiske
Kaviarsnurror

Kaviarsnurror

Kaviarsnurrorna blev en hit på sillunchen. Kaviarsnurrorna var busenkla att göra. Jag är inte jätteförtjust i kaviar men när jag fick erbjudande om att testa Isbjörnens kaviar och ett trevligt recept tänkte jag att jag kunde ge den en chans till
Midsommarhelgen

Midsommarhelgen

Ägghalvor, färskpotatis, gravad lax med gravlaxsås, kaviarsnurror. Midsommarhelgen har passerat. Det ösregnar ute
Berits Kaviarsnurror

Berits Kaviarsnurror

De här goda snurrorna har jag fått hos en arbetskompis som ett litet tilltugg före maten och de är jättegoda tillsammans med lite bubbel
Krustader Med Skagenröra

Krustader Med Skagenröra

kaviarsnurror, även dom en poppis och de är salta och goda. I början av sommaren hade vi en liten fest och du bjöds det på en buffé och jag skrev att det skulle komma några smaskiga recept från vår lilla sommarfest
Gårdagens Middag

Gårdagens Middag

Som lite välkomst tilltugg blev det Berits kaviarsnurror. Glömde först att ta en bild, så den här får duga

Svenssons Kaviarsnurror

Hacka löken och riv osten. Blanda ihop allt och bred ut det på den kylda smördegen. Rulla ihop denna och skär sedan i 1-2 cm tjocka skivor

Kaviarsnurror med dill

Sätt ugnen på 200 grader. Klipp bort ryggfenan och dela filéerna på längden. Skölj och låt rinna av. Skala och finhacka löken

Kaviarsnurror

Här kommer äntligen receptet på kaviarsnurrorna. Kaviarsnurror, 16-20 stycken. Fick receptet inkl ingredienserna från isbjörnens kaviar

Tunnbrödsrullar med Kyckling

  Tunnbrödsrullar med smaskig kycklingröra passar fin fint (Här åts de tillsammans med kaviarsnurror med västerbottenost, recept kommer…)

Basilika & Gräslökssnurror

Lovade er receptet på kaviarsnurrorna (det kommer) men här kommer en lite utvecklad variant av dem med Cantadou ost, såååå goda både varma och kalla