Kasslergryta dragon recept

Dragondoftande kasslergryta

Dragondoftande kasslergryta

Vispa ihop maizenamjölet med grädden och mjölken, tillsätt dragonen. 500 g kassler200 g färska champinjoner (jag gjorde utan)2 msk kalvfond2½ dl matlagningsgrädde2½ dl mjölk1 msk dragon2 msk maizenamjölSkiva svampen, strimla kasslern. 1 msk dragon
Dragondoftande kasslergryta

Dragondoftande kasslergryta

Vispa ihop majsstärkelsen med grädden och mjölken tillsätt dragonen. 1 msk dragon. 500 g kassler 200 g färska champinjoner 2 msk kalvfond 2 ½ dl matlagningsgrädde 2 ½ dl mjölk 1 msk dragon 2 msk majsstärkelse
Idas kasslergryta

Idas kasslergryta

Rör i soya och dragon. 1 tsk dragon. Tärna kassler, champinjoner och paprikorna. Fräs kassler, champinjoner och paprika tills det fått färg
Dragondoftande kasslergryta

Dragondoftande kasslergryta

Vispa ihop majsstärkelsen med grädden och mjölken tillsätt dragonen. 1 msk dragon. Skiva svampen , strimla kasslern
Kassler med tomat, chili och dragon

Kassler med tomat, chili och dragon

dragon. Låt koka ihop, tillsätt dragon, salt och svartpeppar efter smak. dragon. dragon, grädde, gryta, kassler, kasslergryta, sås, vin Till 4 personer
Kasslergryta

Kasslergryta

Lägg i curry, dragon, svartpeppar och köttbuljongtärningen. Servera kasslergrytan med ris och en grönsallad

Monicas kasslergryta

Smaksätt med sweet chili, buljong, dragon, timjan och salt. Dragon. Skiva kassler, purjolök och paprika. Bryn kassler, purjolök, svamp och vitlök i oljan

Kasslergryta

Dragon. Koka de oskalade lökarna nätt och jämt mjuka i lättsaltat vatten och ta sedan bort skalet. Dela champinjonerna och bryn dem

Festlig kasslergryta

Smula ner buljongtärningen i grädden och tillsätt tomatpuré och dragon. 4 pers 500 g benfri putsad kassler1 röd paprika1 gul paprika1 grön paprika2 gula lökar2-3 äpplen2 msk olja½ tärning grönsaksbuljong3 dl vispgrädde1-2 msk tomatpuré1 tsk torkad dragon Kärna ur paprikorna och skär dem i ringar

Kasslergryta från Toulouse

2 msk färska örter, t ex dragon, rosmarin, timjan. 1.  Skär kasslern i ca 1 cm tjocka skivor. Bryn dem i lite matfett på båda sidorna