Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1. ca 200 g riven ost
Stek kasslern lätt i smör med stekpanna och lägg omlott i en ugnssäker form smord i smör. Smeta ut röran över kasslern och toppa med den frästa löken och purjon
Blanda majonnäs, äggulor, vinäger och ost. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner i majonnäsen. Lägg svamp, sparris och delade tomater ovanpå riset tillsammans med skivad kassler
11 dl yoghurt (10%) 1 msk majonnäs 0. italiensk salladskrydda 150 g rökt skinka eller 150 g (ca 2 skivor ca 1 cm tjock) kassler ev. 75 g ost 1 st röd paprika. 11 dl yoghurt (10%) 1 msk majonnäs 0. 1150 g rökt skinka eller 150 g (ca 2 skivor ca 1 cm tjock) kassler ev. 75 g ost 1 st röd paprika
Bre på ett lager av kasslerröra, lägg över en bördskiva bre oströra på det, lägg över en brödskiva och bre ett lager kasslerröra, lägg på sista brödet och avslutar med oströra runt om och över
Strö den rivna osten ovanpå. Blanda grädde, majonnäs och chilisås. Av en av min kära vänner fick jag för ett tag sen tips om en ris-och kasslerlåda, som jag har tänkt att jag skulle prova ett tag
Tärna kasslern och osten i ungefär centimeter stora tärningar. Blanda paprikan, gurkan, kasslern, pastan, champinjonerna, ärtorna, salladen och körsbärstomaterna i en stor bunke eller skål
Avsluta med riven ost. Rör samman yoghurt, äggulor och majonnäs. Strimla kasslern. Strö först över kassler/svampblandningen och lägg sedan på yoghurttäcket
Lägg kasslern i en ugnsform. Strö över den rivna osten. Blanda i majonnäsen (och ev. Häll det kokta riset över kassler och ananasen och häll såsen över