Lägg allt i en bunke tillsammans med den rivna osten. Skala och riv potatisen grovt, tärna kasslern. Ös på kryddorna och blanda om så att det ser jämnkryddat ut
Bred lite vitlöksost på varje kasslerskivaoch lägg ihop dem i en hög så att det blir ost emellan. Man kan givetvis välja en annan ostsmak om man vill variera rätten
Lägg i grönsaker, strimlad kassleroch riven ost. Strimla hälften av kasslernoch skiva resten. Och så har jag varit iväg och tränat tre gånger i veckan och varierat mellan jympa, yoga och simning
Sedan varva du potatis, kassler i en ungsform och när det är klart så häller du över såsen, skulle det behövas mer sås så tillsätt vispgrädde, men endast vid behov, annars risk att den blir för rinnig
Strö över riven ost. Tärna kasslernoch lägg i en ugnsfast form. Blanda ihop cream cheese, matlagningsgrädde och lättfraiche, smaka av med lite salt och papper
I en "klassisk" makaronipudding i mina ögon ska det vara makaroner, äggstanning och skinka eller kassler men det går ju att variera hur mycket som helst