Smörj en ugnsfast fom och lägg kassler, lök och ananasskivor i ett jämt lager. Vispa grädden och blanda i cremé fraiche, chilisås, tabasco, senap, worchestersås och vitlök
Under tiden kan du placera ananasen över kasslern. Under tiden, mixa resten av oljan, skalade vitlöksklyftor och den urkärnade chilin i små bitar, tills det blir fint hackat (detta för att slippa bitar)
Strimla Hamburgerköttet, samt tärna gula löken och kasslern. Hacka vitlöksklyftorna och Habaneron. Smaka av med salt (behövs egentligen inte eftersom Kasslern är ganska salt i sig)
5-7 tunna skivor kassler. 11 st gul lök. 11 st skiva ananas. 1Stek lök, svamp, kassler och paprika i lite olja några minuter. 1Lägg i ananas, tomater i järnet med det andra och slå på grädde och mjölk koka upp häll i tomatpure och chilisås
Lägg över halverad ananas, paprika och rödlök. Skiva kasslern och lägg dom omlott i en ugnssäker form. 4 pers500 g kassler1 liten burk skivad ananas½ röd paprika, strimlad½ röd lök, strimlad3 dl vispgrädde2 dl creme fraiche1 dl chilisåsca 1 dl riven ostsalt och pepparSätt ugnen på 225°. Häll gräddblandningen över kasslern och gratinera i mitten av ugnen ca 20 minuter. 500 g kassler
Synd, ananas hade gjort sig bra tillsammans med kasslern (därför får den stå med i receptet). Hade för mig att det fanns en burk med ananas också, men det visade sig att jag visst redan använt den