Vispa grädden lätt, vänd ner den vita smälta chokladen, spritsa eller klicka ovanpå fyllningen. 1 dl vit sirap. 1 tsk kardemumma, malen. 200 g smält ODENSE Vit Choklad
1 dl grädde 300 g vit choklad 1 tsk Santa Maria Kardemummakärnor 2 msk florsocker. 1 dl grädde 300 g vit choklad 1 tsk Santa Maria Kardemummakärnor 2 msk florsocker
) Receptet kommer från Linneas skafferi och det som skiljer den från en vanlig smulpaj är ett lager av vit choklad som blir så otroligt gott tillsammans med hallonen samt att det finns en liten, liten touch av kardemumma i fyllningen
10 bitar 100 g smör 100 g vit choklad 2 dl strösocker 1 krm salt 2 ägg 1/2 tsk hela kardemummakärnor 2 dl vetemjöl (2 dl motsvarar 120 g) 200 g rabarber 1/2 msk potatismjöl Till garnering ev florsocker Lägg till i inköpslistan
Strö den vita chokladen över rabarbern. Rabarberpaj med kardemumma och vit choklad400 g rabarber2 msk potatismjöl1 msk råsocker100 g rumsvarmt smör eller margarin1,5 dl råsocker1,5 dl havregryn1 dl vetemjöl1 tsk vaniljsocker1 tsk mald kardemumma1 tsk bakpulver1 ägg0,5 dl vispgrädde100 g riven vit choklad eller vita chokladknappar, OdenseAnsa och skiva rabarbern i ca 1 cm stora bitar. 1 tsk mald kardemumma