Karamellfärg recept

11 Spara
Läskig halloweentårta

Läskig halloweentårta

Tillsätt karamellfärgen och dekorera tårtan när kakorna har svalnat helt. orange karamellfärg. Sätt ugnen på 180 grader C
6 Spara
Mjuka kakmums

Mjuka kakmums

Ägg och socker vispas pösigt. Tillsätt sedan rumsvarmt smör och fortsätt och vispa i ytterligare 3 minuter
117 Spara
Rainbow cupcakes

Rainbow cupcakes

En fördel är om dina rainbow-cupcakes får stå över natten och suga till sig vätskan ur frostingen. Blanda alla frostingingredienser i en bunke, häll i några droppar valfri karamellfärg och ställ in i kylskåpet
91 Spara
Lyxbullar med vaniljkräm

Lyxbullar med vaniljkräm

Lyxbullar med vaniljkräm24 stVetedeg100 g smör330 ml mjölk3/4 dl socker3 krm salt1 1/3 tsk kardemumma540 g manitobamjöl (eller vetemjöl special)2 tsk torrjästFyllning70 g smör140 g mandelmassaGrön karamellfärgVaniljkräm2 påsar marsanpulver3 dl mjölk1 msk strösockerPensling
59 Spara
Frosting, extra fluff

Frosting, extra fluff

Blanda socker, vatten och citron i en kastrull och värm på spisen tills det börjar sjuda. Låt samtidigt hushållsassistenten vispa ihop äggvitorna och vaniljsockret så att mjuka toppar bildas = maräng
52 Spara
Mums mums

Mums mums

Man kan ju undra varför i hela friden jag inte bakat mums mums innan. God regnig morgon på er alla. Känns som att det är perfekt väder för att baka i helgen, vi får se
48 Spara
Mazarinrutor

Mazarinrutor

Den här kakan är en av mina absoluta favoriter när det gäller att baka i långpanna. Den blir så saftig och tokgod och dessutom är det så mycket smidigare och enklare att baka mazariner i långpanna istället för i mazarinformar
48 Spara
Nutella macarons

Nutella macarons

Jag valde nutellakräm som fyllning för enkelhetens skulle, men jag kommer att baka dessa små läckerheter flera gånger och då kommer jag experimentera fram andra goda småttingar, sen ska jag testa o se om jag kan få dem att flyta ut lite mer så de blir aningen plattare…
40 Spara
Studenttårta

Studenttårta

Karamellfärg. Bottnar. Sätt ugnen på 175°. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Smält smöret. Vispa äggen lätt
35 Spara
Macarons med vit choklad- och hallonganache

Macarons med vit choklad- och hallonganache

Hacka chokladen och rör ner den i grädden. Rör om tills chokladen har smält helt. Till 30-35 macarons150 g fint malen mandel150 g florsocker120 g äggvitor, uppdelat i två skålar35 g socker150 g socker till sockerlag50 g vatten till sockerlagev. karamellfärgVit choklad- och hallonganache5 msk vispgrädde1 dl hallon200 g vit chokladev. Vispa upp 60 gram äggvita till ett mjukt skum och tillsätt 35 gram socker under vispning. Vispa marängen på medium/hög fart tills den kallnat helt och blivit glansig, detta tar ca 10-15 minuter. Rör i 60g äggvita i mandel och florsockerskålen. 60 gram äggvita
30 Spara
Päronbiskvier

Päronbiskvier

6-8 droppar grön karamellfärg. Vispa lätt samman äggvitorna och socker. Blanda i mandelmassan och essensen
26 Spara
Red velvet cupcakes

Red velvet cupcakes

Jo, fram med bakgrejorna och voila – red velvet cupcakes. 2 msk geléfärg t ex Sugarflair Red Extra. Ställ pappaerformar i en muffinsplåt och fördela smeten i formarna, den räcker till 12 normalstora cupcakes. 2 msk geléfärg t ex Sugarflair Red Extra
Sökförslag och sidor