Mixa mjöl, smöret i bitar i en matberedare med kni-ven monterad till en smulig massa. Fräs svamp och purjolök i en stekpanna med smör tills vätskan kokat in
Tillsätt kallt smör i tunna skivor (osthyvel) och nyp snabbt ihop degen till finfördelade smulor. En riktigt läcker kantarellpaj av alla härliga trattisar jag fått
3 dl vetemjöl 1 tsk salt 125 g smör, kallt ca 2 msk vatten, iskallt Fyllning. 3 schalottenlökar ca 300 g kantareller, rensade smör till stekning salt & svartpeppar 200 g brie Äggstanning. 125 g smör
Skär smöret i små kuber. Nyp ihop vetemjöl, salt och smör till en smulig deg. Stek lök och kantareller försiktigt i smör tills vätskan från svampen har kokat in
Jag brukar göra min på 2 dl vetemjöl, 1 dl grahamsmjöl och 100 g smör som körs till en smulig massa i matberedaren. Stek ca 300 g kantareller i en klick smör, tillsätt löken mot slutet. 100 g smör