2 dl riven vällagrad prästost. 3 ägg 2 dl riven vällagrad prästost. Paj är ju världens bästa restmat. Sno snabbt ihop ett pajskal, lägg i vad som finns i kylskåpet och häll på en äggstanning
Tycker prästost är lite för skarp i tonen och vill gärna att kantarellerna får ta hela smaplatsen. Jag har varit ute i omgångar och den senaste skörden fick bli en supersmarrig kantarellpaj
2 dl riven prästost. Pajdegen. Sätt ugnen på 200 grader. Skär kylskåpskallt smör i kuber. Lägg alla ingredienser till pajdegen i en bunke eller matberedare och arbeta snabbt ihop till en klump av pajdeg
ca 300 g fryst och tinat hackad spenat ca 400g kantareller 3 st ägg 3 dl mjölk riven prästost salt o peppar smör till stekning Stek kantarellerna i smör
Hur som helst, dessa ljuvliga godsaker fick åka ner i ett frasigt pajskal tillsammans med ett gäng champijoner, och stark prästost och bilda höstens allra godaste paj