Vispa ihop kesella, färskost och ägg till en jämn smet. 2 dl färskost. Mixa mjölsorter och smör till ett smul i matberedare med knivarna monterade, tillsätt vattnet mot slutet och kör snabbt ihop till en deg
300 g färskost. Vispa ihop ostarna med elvisp och tillsätt dillen. Vispa i ett ägg i taget. Smörj och bröa en rund bakform med löstagbara kanter, ca 26 i diameter
Till kantarellpajerna serverade vi en röra av päron, färskost, rosmarin och hackade valnötter, en röra som lyfte pajerna ett snäpp både vad gällde smak och konsistens
Det bjöds på kantarellpaj, Marcos pasta sallad med mortadella och tonfisk, Västerbottenost, hembakt bröd, brynt vispat smör, färskost, majonnäs, salame och coppa
Vispa samman ägg, ricotta eller färskost, vispgrädde och hackad persilja. GYLLENE KANTARELLPAJ. 250 g ricotta- eller färskost. 1 bit purjolök, 10 cm 3 ägg 250 g ricotta- eller färskost
Det blev kantarellpaj (använde förstekta, nerfrusna), med grädde och ost och allt som hör LCHF till. 50 g kantarell färskost. 1 msk svartpeppar-dill färskost. 50 g kantarell färskost. 1 msk svartpeppar-dill färskost
Vispa samman kesella och färskost. 100 g färskost. Pajdeg. Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg