Chokladfondant med apelsincurd och kanderadepekannötter, foto. Bered de kanderade pistagenötterna genom att koka upp socker, honung och vatten och låt sjuda till sirapskonsistens
Ta fram folie och vik upp kanterna på sidan så du har en mindre ruta, när all choklad har smält – häll över den i foliet och toppa med kanderadepekannötter och gojibär
Kanderade chilinötter½ dl strösocker 1 nypa chiliflakes 1 tsk kanel 2 tsk smör 5 dl blandade rostade nötter (pekannötter, valnötter, mandlar, jordnötter) FlingsaltHäll strösocker, chiliflakes och kanel i en het wok eller stekpanna och låt smälta tills sockret får en karamelliserad, ljusbrun ton
Himmelsk hasselnötsmousse med kanderade nötter. Kanderade nötter. Kanderade nötter. Kanderade nötter. 15 g valfria nötter t ex pekannötter. 15 g valfria nötter t ex pekannötter
Kanderade pekan-. Häll över chokladglasyren och strö över de kanderade nötterna. • 70 g pekannötter. I Nummer 13 av Damernas Värld bakade jag ett jobb med lager på lager desserter