Putsa kalvlevern och skär den i stora bitar. Kör lever, bacon, lök, äpple, ansjovis, ägg, salt, peppar, mejram och calvados i matberedaren med kniven monterad till en grovhackad massa
400 gram kalvlever. 1 tsk mejram , torkad. Sätt ugnen på 175ºC. Hacka löken och fräs den mjuk i smör. Skölj levern, torka den med hushållspapper och skär i mindre bitar
Salta och krydda med peppar och mejram. 100 g kalvlever eller ungnötslever. 1 krm mejram. Mixa i matberedare eller mal på köttkvarn lever, köttfärs, potatis och lök
Salta och krydda med peppar och mejram. 100 g kalvlever eller ungnötslever. 1 krm mejram. 1. Mixa i matberedare eller mal på köttkvarn lever, köttfärs, potatis och lök
400 g kalvlever. 1 tsk mejram. Sätt ugnen på 175ºC. Hacka löken och fräs den mjuk i smör. Skölj levern, torka den med hushållspapper och skär i mindre bitar