Kalvlever anglais kapris recept

Kalvlever Anglais

Kalvlever Anglais

Fräs kaprisen i samma stekpanna när köttet är stekt. Servera levern med bacon, kapris och potatispuré eller kokt ris
Kalvlever anglais

Kalvlever anglais

Låt puttra en liten stund och häll ner bacon, hackad timjan och kapris. Jag passar på att smida medan levergrytan är varm och slår till på en riktigt klassiker, kalvleveranglais
Kalvlever Anglaise

Kalvlever Anglaise

Blanda ner kapris och rödbetor, låt allt bli varmt. KalvleverAnglaise 2 port. 300 g kalvlever i bit. 3 msk kapris. KalvleverAnglaise 2 port. 300 g kalvlever i bit
Kalvlever Anglais

Kalvlever Anglais

Bryn någon msk smör samt baconfett i pannan tillsammans med kaprisen och häll det över levern. Servera levern med kaprisen, bacon, äppelskivor och rödlök samt gärna kokt potatis eller potatismos till
Alexandras Kalvlever Anglais

Alexandras Kalvlever Anglais

Fräs dem i het stekpanna eller sau teuse tillsammans med kaprisen. Snitta kalvleverskivorna lite i kanten för att de inte ska bukta sig vid stekningen
Kalvlever Anglais

Kalvlever Anglais

Skölj ur stekpannan med citronjuicen, gå i med stekt bacon och kapris. Stek den mjölade kalvlevern gyllenbrun i lite av baconfettet och smör, salta och peppra med vitpeppar
Kalvlever Anglais

Kalvlever Anglais

Skölj ur stekpannan med citronjuicen, lägg i stekt bacon och kapris. Stek den mjölade kalvlevern gyllenbrun i lite av baconfettet och smör, salta och peppra med vitpeppar
Kalvlever Anglaise  ur LCHF för seniorer

Kalvlever Anglaise ur LCHF för seniorer

Blanda ner kapris och rödbetor, låt allt bli varmt. KalvleverAnglaise 2 port. 300 gr kalvlever i bit. 3 msk kapris. KalvleverAnglaise 2 port. 300 gr kalvlever i bit
Kalvlever Anglaise

Kalvlever Anglaise

Fräs kaprisen. Servera levern med bacon, kapris, kokt ris, sky och sallad. 2 msk kapris. Skär levern i skivor, salta och peppra
Kalvlever Anglais

Kalvlever Anglais

Fräs kaprisen i samma stekpanna när köttet är stekt. Servera levern med bacon, kapris och potatispuré. 2 msk kapris
Kalvlever Anglais med baconkrisp

Kalvlever Anglais med baconkrisp

Servera kalvlevern med bacon, kapris, rödbetor i klyftor haricots verts och potatis. kalvlever. 2 msk kapris
Kalvlever anglais

Kalvlever anglais

Lägg upp levern med bacon ovanpå,  häll på såsen ur stekpannan och toppa med finhackad persilja och kapris
Kalvlever Anglais

Kalvlever Anglais

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 200 gram bacon , eller rökt sidfläsk, skivat 1 kg kalvlever , i skivor, gärna gödkalv 0 mjöl , till panering 4 msk kapris 0 st salt 0 smör , till stekning 0 steksky , från pannan 0 vatten 0 ljus soja 0 st peppar Köp receptet

Kalvlever Anglais med baconkrisp

Servera kalvlevern med bacon, kapris, rödbetor i klyftor haricots verts och potatis. Skölj och torka av leverskivorna med hushållspapper

Kalvlever Anglais

Tillsätt kapris och smaka av med salt och peppar. Lägg upp leverskivorna med några skivor bacon, slå skysåsen med kapris över, servera med kokt potatis