Låt puttra en liten stund och häll ner bacon, hackad timjan och kapris. Jag passar på att smida medan levergrytan är varm och slår till på en riktigt klassiker, kalvleveranglais
Blanda ner kapris och rödbetor, låt allt bli varmt. KalvleverAnglaise 2 port. 300 g kalvlever i bit. 3 msk kapris. KalvleverAnglaise 2 port. 300 g kalvlever i bit
Bryn någon msk smör samt baconfett i pannan tillsammans med kaprisen och häll det över levern. Servera levern med kaprisen, bacon, äppelskivor och rödlök samt gärna kokt potatis eller potatismos till
Skölj ur stekpannan med citronjuicen, gå i med stekt bacon och kapris. Stek den mjölade kalvlevern gyllenbrun i lite av baconfettet och smör, salta och peppra med vitpeppar
Skölj ur stekpannan med citronjuicen, lägg i stekt bacon och kapris. Stek den mjölade kalvlevern gyllenbrun i lite av baconfettet och smör, salta och peppra med vitpeppar
Blanda ner kapris och rödbetor, låt allt bli varmt. KalvleverAnglaise 2 port. 300 gr kalvlever i bit. 3 msk kapris. KalvleverAnglaise 2 port. 300 gr kalvlever i bit
Tillsätt kapris och smaka av med salt och peppar. Lägg upp leverskivorna med några skivor bacon, slå skysåsen med kapris över, servera med kokt potatis