Kalvlever anglais bacon recept

Kalvlever Anglais

Kalvlever Anglais

Stek baconet knaprigt i en stekpanna, låt rinna av på hushållspapper. Servera levern med bacon, kapris och potatispuré eller kokt ris
Kalvlever anglais

Kalvlever anglais

Knaperstek bacon i en panna och lägg åt sidan. Jag passar på att smida medan levergrytan är varm och slår till på en riktigt klassiker, kalvleveranglais
Kalvlever Anglais

Kalvlever Anglais

Stek bacon knaprigt i två omgångar i en stekpanna. Spara baconfettet i en skål att steka i. Stek äppelskivorna i baconfett och någon msk smör några minuter
Alexandras Kalvlever Anglais

Alexandras Kalvlever Anglais

Lägg upp kalvlevern med baconfräset på och strö över finklippt persilja. Strimla baconskivorna. Snitta kalvleverskivorna lite i kanten för att de inte ska bukta sig vid stekningen
Kalvlever Anglais

Kalvlever Anglais

Stek den mjölade kalvlevern gyllenbrun i lite av baconfettet och smör, salta och peppra med vitpeppar
Kalvlever Anglais

Kalvlever Anglais

Stek den mjölade kalvlevern gyllenbrun i lite av baconfettet och smör, salta och peppra med vitpeppar
Kalvlever Anglaise

Kalvlever Anglaise

Stek baconet knaprigt i en stekpanna, låt rinna av på hushållspapper. Servera levern med bacon, kapris, kokt ris, sky och sallad
Kalvlever Anglais

Kalvlever Anglais

Stek baconet knaprigt i en stekpanna, låt rinna av på hushållspapper. Servera levern med bacon, kapris och potatispuré
Kalvlever anglais med grönsaksfräs

Kalvlever anglais med grönsaksfräs

Servera kalvlevern med bacon, kapris, rödvinssky, grönsaksfräs och kokt potatis. Fräs baconet i en het stekpanna, låt det rinna av på dubbelvikt hushållspapper
Kalvlever Anglais med baconkrisp

Kalvlever Anglais med baconkrisp

Servera kalvlevern med bacon, kapris, rödbetor i klyftor haricots verts och potatis. kalvlever. Strimla och fräs baconet i en het stekpanna
Kalvlever Anglais med portvinssky

Kalvlever Anglais med portvinssky

Servera kalvlevern med bacon, kapris, portvinssky, kokt potatis och kokt broccoli. Fräs baconet i en het stekpanna och låt det rinna av på ett dubbelvikt hushålls-papper
Kalvlever anglais

Kalvlever anglais

lägg i baconfettet och pressa i hela citronen. Inlägget Kalvleveranglais publicerades ursprungligen på Delikatessboxen
Kalvlever Anglais

Kalvlever Anglais

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 200 gram bacon , eller rökt sidfläsk, skivat 1 kg kalvlever , i skivor, gärna gödkalv 0 mjöl , till panering 4 msk kapris 0 st salt 0 smör , till stekning 0 steksky , från pannan 0 vatten 0 ljus soja 0 st peppar Köp receptet

Kalvlever Anglais med baconkrisp

Servera kalvlevern med bacon, kapris, rödbetor i klyftor haricots verts och potatis. Strimla och fräs baconet i en het stekpanna

Kalvlever Anglais

Stek baconskivorna och låt dem rinna av på hushållspapper så att överflödigt fett sugs upp och baconet blir knaprigare