Knaperstek bacon i en panna och lägg åt sidan. Jag passar på att smida medan levergrytan är varm och slår till på en riktigt klassiker, kalvleveranglais
Stek bacon knaprigt i två omgångar i en stekpanna. Spara baconfettet i en skål att steka i. Stek äppelskivorna i baconfett och någon msk smör några minuter
Lägg upp kalvlevern med baconfräset på och strö över finklippt persilja. Strimla baconskivorna. Snitta kalvleverskivorna lite i kanten för att de inte ska bukta sig vid stekningen
Servera kalvlevern med bacon, kapris, rödvinssky, grönsaksfräs och kokt potatis. Fräs baconet i en het stekpanna, låt det rinna av på dubbelvikt hushållspapper
Servera kalvlevern med bacon, kapris, portvinssky, kokt potatis och kokt broccoli. Fräs baconet i en het stekpanna och låt det rinna av på ett dubbelvikt hushålls-papper