Gnid in kalkonenmed citronhalvan. Torka med papper. Stoppa fyllningen inuti kalkonen. Fyllning. Är det nån som tänker bjuda på kalkon i helgen istället för det traditionella påsklammet
Ingredienser 1 st kalkon, tinad eller färsk, ca 4 kg Fyllning. Aroma eller Ingrid Marie) 75 g smör i bitar 125 g katrinplommon 2 st rödlök i bitar 2 kvistar timjan 2 kvistar rosmarin 2 kvistar salvia Att pensla med
Ingredienser 1 st kalkon, tinad eller färsk, ca 4 kg Fyllning. Aroma eller Ingrid Marie) 75 g smör i bitar 125 g katrinplommon 200 g rödlök i bitar 2 kvistar timjan 2 kvistar rosmarin 2 kvistar salvia Att pensla med
D Med kikärtor, andelmjöl och tahini i botten får man inte bara underbar smak utan även en nyttigare bas med långsamma kolhydrater, protein, bra fett och mineraler och medkalkon, broccoli och keso i fyllningen får vi en hälsosammare paj än Findus
För att räkna ut tillagningstid ska kalkonen vägas medfyllning i. Fyll även nacken medfyllning. Några av er har kanske undrat hur det gick med den där kalkonen