Jag har firat min födelsedag nu i dagarna och då bjöd jag på den här kakan. I år föll valet på denna saftiga och goda kaka, fylld med blåbär och en krämig cream cheesesmet
2 tsk vaniljextrakt. 2 tsk vaniljextrakt. Men hur gott är det inte med cookies. Galet gott. Denna gjorde Sally innan vi åkte till Los Angeles, så det är några veckor sen
Låt stå att dra i cirka 6 veckor, skaka lite på behållaren då och då. Skär med en vass kniv från mitten på vaniljstången och fortsätt ut till änden, sätt tillbaka kniven i mitten och skär i motsatt riktning, men inte hela vägen ut
Förra året utmanade jag er läsare att baka en Fyriskaka, året dessförinnan blev jag utmanad av Karin i Karins kök att baka Bagels, undrar om någon vågar utmana mig i år, eller om jag själv kanske utmanar någon
Vispa ägg, honung och vaniljextrakt vitt och pösigt. Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar av den gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Jag förstår inte vitsen *s* Så jag gick all in och bakade en riktigt sockerstinn kaka. I original heter den här kakan Quadruple Chocolate Loaf Cake och är ett recept från Nigella Lawson