Köttfärsbiffar i rosépepparsås 4 port. 2 tsk soja. Sköna söndag, eller vad säger ni. Vi var på firmafest igår med Lars jobb på statt med god mat och underhållning
Tillsätt crème fraiche, vatten, soja och krossad peppar, och koka i 3 minuter. 1 tsk soja. Blanda färs, pressad vitlök, chilisås, salt och peppar i en skål
0,5 msk soja. 0,5 msk soja. Det här blir jättegott och är inte särskilt svårt att tillaga. Om man är allergisk mot jordnötter eller inte tycker om det, kan man helt sonika utesluta det
Blanda smöret med sojan och pensla uppe på köttfärsbiffarna. LCHF-lunchen idag blev köttfärsbiffar med fetaost och spenatröra (barnen fick dock stuvade makaroner till sina biffar)
Vi äter köttfärsbiffarna med en riktigt god, både söt och syrlig, rödlöksmarmelad. Om du vill kan du spara stekskyn och tillsätta 2,5 dl grädde, 1 msk fond, lite soja, salt och peppar
Smaka av med salt, peppar och soja. 1 tsk kinesisk soja. 2 dl matlagningsgrädde 2 dl vatten 2 msk vetemjöl 2 msk kalvfond salt peppar 1 tsk kinesisk soja Servera med
Rör ner crème fraiche, peppar, soja, timjan och vatten i stekpannan. 1 tsk soja. Receptet gäller för 4 port 500 g köttfärs 2 vitlöksklyftor 3 msk chilisås ½ tsk salt Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 1 tsk grovmalen peppar, t ex - vit- svart- grön- och rosépeppar 1 tsk soja ½ tsk torkad timjan ½ dl vatten