Hetta upp en stekpanna med ½ dl olivolja. Stek biffarna i rikligt mycket olivolja (oljan ska täcka pannans botten) tills de är gyllenbruna och färdiga inuti
Hacka löken och fräs den i olivolja tillsammans med vitlöken. olivolja. 1. Sätt ugnen på 225°. Blanda färsen med salt, peppar, potatismjöl, ägg och vatten, rör samman tills färsen håller ihop
Servera till köttfärsbiffarna med sallad och crème fraiche. 1 msk olivolja. Blanda köttfärs, vatten, pressad vitlök, persilja, paprikapulver, salt och peppar till en jämn smet
Tillsätt olivoljan för att få en lättarbetad smet. 500 g köttfärs 2 vitlöksklyftor 3 morötter 1 tsk örtsalt salt & peppar ett knippe färsk basilika 3 tsk olivolja Tillbehör. 3 tsk olivolja
1 msk olivolja. 1 msk olivolja. Köttfärs med helt ägg Köttfärs. Köttfärsrätt som barnen gillade, att vara med och laga mat och få knäcka ägget som ska vara i biffen var en höjdpunkt