Köpenhamnsbiff recept

Köpenhamnsbiff snabbt och gott

Köpenhamnsbiff snabbt och gott

som ni vet gillar jag snabba middagar på vardagarna men för den delen ska det ändå vara gott. 1 dl ströbröd1,5 dl vatten500 gram köttfärs1/2 tsk salt1 krm peppar2 gula lökar2 msk smör3 dl köttbuljong1 msk soja4 tomater100 gram riven ostSätt ugnen på 200 grader
Ugnspannbiff med lök

Ugnspannbiff med lök

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ströbröd och mjölk. Låt det svälla cirka 10 minuter. Rör färsen med saltet
Köpenhamnsbiff med lök, tomat och ost

Köpenhamnsbiff med lök, tomat och ost

Sätt ugnen på 200ºC. , Blanda ströbröd och mjölk, låt det svälla ca 10 minuter. , Rör färsen med saltet. Blanda ner ströbrödsblandningen och peppar