4 1 dl ströbröd 1 1/2 dl mjölk 8 potatisar 500 g blandfärs 1 1/2 tsk salt 1 krm peppar 2 gula lökar 2 msk smör eller margarin 3 dl grönsaksbuljong 1 msk kinesisk soja 4 tomater 150 g riven gratängost Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Här tillagas en jättebiff i ugnen med buljong och lök, täckt av tomaterochost. Löken som puttrar bredvid blir supergod att äta med biffen tillsammans med täcket av ostgratineradetomater
Finhacka den gula löken och skriva tomaterna i tunna skivor. Jag brukar alltid ha mer vitvinsvinäger eftersom jag älskar vinägersmaken, tomaterna är också ett perfekt tillbehör till grillat
Blanda ihop grädden, soltorkade tomaterna, vitlöken, basilikan, pepparn och smaka av med salt. Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga
4 port Falukorv i ugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé Tillbehör Potatismos Kokta grönsaker Värm ugnen till 225 * Skär korven i skivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. 2st tomater. 150g lagrad ost
Slå på burkarna medtomater. Krydda grytbitarna paprika, curry, salt och peppar. Fräs ur stekpannan med 2-3 dl vatten. 1 burk krossade tomater. 1 burk hela tomater
Lägg smördegen på en ugnsplåt med bakplåtspapper under. 200 g smördeg, utkavlad 100 g färskost 100 g västerbottensost, riven 2 färska lökar 400 g cocktailtomater Värm ugnen till 180 grader. 100 g färskost. 100 g västerbottensost. 400 g cocktailtomater
Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilika och en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middag och de blev jättegoda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.