Tillsätt crème fraiche och mixa slät. Sila av kålrot och lök. Mixa kålrots- och lökblandningen. 200 g kålrot, grovtärnad. 0,5 dl Lätt creme fraiche. Koka kålrot och lök i vattnet med buljongtärning, lagerblad och pepparkorn, ca 20 min tills de är riktigt mjuka. 200 g kålrot, grovtärnad. 0,5 dl Lätt creme fraiche
 Skala och klyfta potatis och kålrot. kålrot. ½ kålrot. Pia Ca 479 kcal/port med potatis och kålrot Ca 332 kcal/port utan potatis och kålrot 4 port 8 potatisar ½ kålrot ½msk smör&rapsolja salt och peppar ————- 500g. blandfärs 1 ägg ½msk potatismjöl 1 liten gul lök (finhackad) salt och peppar 50 g riven ost 17% gräslök coctailtomater ————— lätt creme fraiche franska örter. Servera med 3 msk lätt creme fraiche/ port
Blanda iMAT och creme fraiche i en skål och smaksätt med senap och timjan. I detta fall blev det älfgfärsbiffar och en rotsaksgratäng som kom till då jag hittade en kålrot i kylskåpet som snart sett sina bästa dagar och behövde få komma till användning
Servera kycklingen och den råstekta kålroten med en sallad samt en kräm du rör ihop på fetaost och crème fraiche samt smaksätter med svartpeppar, lite hackad persilja och ev salt beroende på hur mycket sälta osten ger
Vispa creme fraichen med hackad persilja, salt och peppar tills den är fast. 1/2 liten kålrot. 2 dl creme fraiche. 1/2 liten kålrot. 2 dl creme fraiche
Idag testade jag friterad kålrot igen. 200 gram crème fraiche. 200 gram crème fraiche. Gokväll kamrater,. Jag har gjort pommes tidigare, men tyvärr så är det ju så att utan stärkelse så blir det inte frasigt, och lite trist är det ju med sladdriga pomme frites
Idag blev det stekt lax, med rostade rödbetor och kålrot, till det en jättegod sås med rödlök. Blanda lök, dill, cream fraiche, senap samt salt och peppar
Lägg i morötter och kålrot. Rör samman crème fraiche och riven pepparrot. Servera kalopsen med kokt potatis, rödbetor, en rejäl sked pepparrotsfraiche och hackat, syrligt äpple
Kålrotspommes. skär en kålrot i strimlor så som pommes ser ut. ca 2 dl cremé fraiche. Lägg sedan ner köttet igen och häll på cremé fraiche, grädde,soja,buljong,ketchup,sambal olek och låt puttra ca 20 minuter
Låt blomkålet och kålroten koka med köttet sista halvtimmen. ½ dl creme fraiche. Vrid på medelhög värme och rör ner smör, ost, creme fraiche och kryddorna
Stek äggen och servera till pytten tillsammans med eventuellt créme fraiche. 500 g kålrot. 1 dl créme fraiche. Skala och skär rotselleri, kålrot, palsternacka och morötter i kuber, ca 1 x 1 cm. 500 g kålrot. 1 dl créme fraiche