Smaksätt med salt, peppar och mejram. Rejäl husmanskost, som t ex kålpudding, är alltid lika omtyckt. 1½ tsk mejram. Grädda vid 175 - 200° ca 50 minuter eller tills kålpuddingen fått fin färg och färsen är genomstekt. 1½ tsk mejram
Men detta faktum undantaget, är denna hommage till kålpuddingen inget mindre än ett stycke lycka, och till och med efter den välbalanserade skogsduvan och den efterföljande makalösa kalven med kärnmjölk och silverlök, undrar vi om det inte kunde vara så att någon av efterrätterna kunde vara kålpudding
msk timjan, mejram eller oregano. Låt kålpuddingen kallna i långpannan. I rätter med både kål och färs händer det ibland att färsen blir rosa under gräddningen
) Passade på att laga en stor form med kålpudding. förpackning) 2 1/2 kg vitkål 1 tsk salt per liter vatten att koka kålen i 1/2 dl sirap 2 msk kinesisk soja 1 kg blandfärs 1/2 msk salt 3 ägg 1 tsk malen svartpeppar 1/2 msk torkad mejram 2,5 dl gräddmjölk GÖR SÅHÄR. 1/2 msk torkad mejram