Kålpudding
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 vitkåls- eller savoykålhuvud, ca 1,3 kg
  • 1/2 dl sirap
  • 1 tsk soja
  • 500 g risgrynsgröt
  • 800 g blandfärs
  • 1 gul lök
  • 2 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 2 tsk mejram
  • 3 ägg
  • 2 1/2 dl mjölk
  • 1 msk kalvfond
  • 2 msk persilja, hackad
  • 5 dl vatten
  • 2 1/2 msk kycklingfond
  • 3/4 dl brun redning, maizena
  • 1 tsk svampsoja
  • salt, svartpeppar
  • kokt potatis
  • sås
  • rårörda lingon
  • råkostsallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.