Låt cirka en deciliter av jordgubbspurén koka upp och smält gelatinbladen i purén. Blanda noggrant och blanda i resten av gelatinbladen i jordgubbspurén
2016-06-22 @ 14. 24 /. 2016 /. Mat & Bak /. Midsommartårtan. Denna tårta tänkte jag förbereda idag till midsommar, sen är det bara att dekorera med en massa jordgubbar och njuta
Rör sedan ner jordgubbspurén. Strawberry Cheesecake Mousse CakeBottenca 11-12 st digestivekex75 g smält smör(2 msk strössel om man vill spexa till bottnen lite)Cheesecakesmet200 g vit choklad2 tsk gelatinpulver (+ 4 msk vatten)450 g philadelphiaost250 g mascarpone1 vaniljstång120-150 g jordgubbspuré250 g (2½ dl) vispgräddeKlä botten av en springform som är 20 cm i diameter med bakplåtspapper. 120-150 g jordgubbspuré
Vispa samman jordgubbspuré, färskost och florsocker, gärna med elvisp. Godkväll allihopa. Det har varit lite tyst här på bloggen i några dagar, men det betyder inte att jag har försvunnit
3/4 dl jordgubbspuré (mixa färska eller frysta jordgubbar). Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 min. Värm resterande ingredienser till resp pannacotta och låt sjuda 5 min
Jordgubbspuré. Tillsätt sedan vanilj och lägg i jordgubbspurén lite åt gången. Supergott recept med ljuvlig smak av jordgubbar och färskost där grahams crumblet bryter av för lite extra crunch
Värm några matskedar jordgubbspuré i en tjockbottnad kastrull. Ta upp gelatinbladet ur vattnet, krama ur och lös upp det i kastrullen med jordgubbspuré