Låt rödbetorna rinna av och hacka dem fint. Med strimlad isbergssallad för att följa klassikern eller prova gärna pappas variant, med inlagd gurka och extra rödbetor till
Jag körde löken och rödbetorna i mixern och blandade sedan alla ingredienser. Lever smakar mycket starkt, därför valde jag att blanda i både nötfärs och rödbeta
Finhacka de inlagdarödbetorna. Blanda färs, äggula, rödbetor, dijonsenap, salt och peppar. 1 dl inlagdarödbetor. 500 g nötfärs. 1 dl inlagdarödbetor. 500 g nötfärs
4 500 g nötfärs 1 ägg 1 dl hackade inlagdarödbetor 4 msk kapris 1 1/2 tsk salt 1 tsk svartpeppar 4 stora skivor formbröd 4 ägg smör till stekning Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Här serveras varken isbergssallad eller smör till biffarna, utan potatis, inlagd gurka och rödbetor. Servera omedelbart med stekt potatis som ska vara väl saltad och kryddad med svartpeppar, inlagd gurka och rödbetor
Garnera ev med rödbetor och kapris. 500 g nötfärs. 1½ dl hackade inlagdarödbetor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g nötfärs 1½ dl hackade inlagdarödbetor ½ hackad ättiksgurkor 2 g kapris 1 ägg 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Fetasås 50 g fetaost el Apetina® vitost 30 g gröna oliver med pimento 2 dl Arla® gräddfil 1 pressad vitlöksklyfta 2 krm salt 1 krm peppar
Blanda färsen noga med allt utom rödbetorna. Blanda i rödbetorna det sista. 500 g nötfärs. 3 msk hackade rödbetor (färdig kokta eller inlagda). Kött, LCHF, Middag, Mos och pure 500 g nötfärs. 3 msk hackade rödbetor (färdig kokta eller inlagda)