Det finns hur många recept som helst på potatisssallad, men pröva det här med äpple och purjo. Skär äpplena i tärningar, men spara ett halvt äpple till garnering
Gör färsen som i vårt recept, men blanda i 1 dl rårivet rotselleri och 1 dl rårivet syrligt äpple. Tillsätt den strimlade purjolöken men också 1½ dl finhackade inlagdarödbetor, 2 - 3 msk kapris och 3 msk hackad persilja
Låt rödbetorna rinna av. Hacka röd lök i små bitar, skala äpplena och skär även dem i små bitar. Blanda under tiden rödbetorna rinner av ihop dressingen
Skär rödbetorna och äpplena i lite grövre bitar. Låt rödbetorna rinna av. Blanda i rödbetorna och äpple. 6 inlagdarödbetor, hackade. 1 äpplen, hackat ( från fas III, men smaka bra även utan). 6 inlagdarödbetor. 1 äpplen
Skiva rödbetorna och skär dem sedan i strimlor. Kärna ur och skiva äpplet. 200 g rödbetor, kokta, inlagda. 1 äpple. 4 urvattnade sillfiléer (ca 200 g) 200 g rödbetor, kokta, inlagda 1 rödlök 1 äpple 1 saltgurka 2 medelstora kalla, kokta potatisar 1 krm mald kryddnejlika Salt, efter smak Peppar, efter smak