Jag äter det till grillat kött, hamburgare, fisk och en hel del annat. Inlagdrödlök är sanslöst gott till väldigt mycket, och ännu finns det inte att köpa i butik, vilket jag tycker är lite märkligt
Recept på syrad/inlagdrödlök hittar du här och. På hemburgaren la vi picklad rödlök, ananassalsa, klickade på en bönröra och la på lite grönt, sen var det bara att hugga in
Ett tips är att lägga dressing eller majonnäs och ketchup underst på underbrödet, sedan strimlad sallad, vidare hamburgare, baconskivor, inlagd gurka, hackad lök, skivad tomat och sist toppa med locket (brödet)
Blanda färsen med ägg medan du hackar lök, rödbetor och kapris. Här under veckan lagade sonen upp, en jättegod Hamburgare med både kapris och rödbetor i, en Biff Lindströms variant
Förslag är hamburgerbröd eller coleslaw (se nästa inlägg), grönsaker, inlagd gurka, senap, ketchup, en egen hamburgerdressing (se även det i nästa inlägg) och givetvis lök
Lägg på salladsblad, färsbiff och inlagdrödlök. Koka upp lagen i och häll den varm över rödlöken. Forma färsen löst till hamburgare utan att arbeta färsen för mycket
Inlagdrödlök resulterar i både syra, sötma och lite crunch. En svartpepparmajonnäs tillsammans med ett kraftigt rödvin som fått koka ner tillsammans med rödlök ger lite hetta, syra, sötma och fyllig smak
gul lök. Allt är relativt, så antalet hamburgare som det räcker till är upp till var och en. 1 ½ msk hackad inlagd gurka (söt) Pickle relish. 1 msk finhackad schalottenlök alt