Servera med inlagdgurka, kokt potatis och lingon. Skölj och strimla vitkålen. 800 g vitkål. 800 g vitkål 2 gula lökar 400 g nötfärs, max 10 % 1 burk krossade tomater 3 tsk salt 3 krm vit- eller svartpeppar 3 tsk timjan 1/2 dl hackad persilja 3 msk soja Vitlökskrydda Sirap
I vanlig ordning serverades laxmacka till förrätt följt av en varmrätt med inspiration från Norge (där mormor har sina rötter) i form av skinkstek, kokt potatis, inlagdgurka, äppelmos och till sist den mumsiga surkålen
Röda och gröna röror till julmaten. Först och främst vill jag tacka för alla fantastiskt fina kommentarer jag fick igår, angående mitt beslut att lägga ner min Facebook-sida
Dessutom kom burgaren med dressad sallad nertill och stora bitar inlagdgurka. Vi provade även en slaw på vitkål, morot och rödkål som var frisk i smaken och inte alls geggig