inlagda vitlöksklyftor. Tärna gurkan i små kuber. Vill man kan man krydda och färga riset med lite gurkmeja efter kokningen, då originalriset på La Empanada är gult
inlagd rödlök. Hyvla gurkan tunt med mandolin eller osthyvel och blanda med risvinägern. Servera med yoghurtsås, gurksallad, kokt ris, srirachasås, limeklyftor och gärna inlagd rödlök
Stekt potatis med vegoköttfärslimpa, gräddsås, inlagdgurka och rårörda lingon. Havegryn, chiafrön, kokos, havremjölk, kanel, kardemumma, gurkmeja, salt och en dadel
2 flaska vinäger vit 1 burk vildgurka 1 gurka. 4 morot 1 kilo blomkål 1 oliverburk med kärnor 1 tesked stark chilipeppar 1 matsked salt 1 matsked hackade persilja 1,5 matsked gurkmeja 1 tesked citronsyra 5 dl vatten 5 vitlöksklyftor -Gör så här. skölja grönsakerna noga,skär de till små bitar,skölja vildgurkan så noga, och oliverna,lägg de i en hink,häll över vinägern och 5 dl vatten,blanda kryddorna rör den så noga att den är väl blandat med grönsakerna,sätt på locket,du kan äta av det efter 4 dag eller en vecka,dag 3 kan du lägga de i kylskåpet. ingen gurkmeja i röd turshin, 2 flaska vinäger. 1 gurka. 1,5 matsked gurkmeja
2 msk hackad inlagdgurka. 1/4 tsk gurkmeja. 2 msk hackad inlagdgurka. 1/4 tsk gurkmeja. Danskt smörrebröd är en matig macka där brödet ska vara så överöst av pålägg att det inte syns
Lägg i gurka, senap, äggula och kryddor. Gurkmeja. 1 msk hackad inlagdgurka. Häll vatten, vitlökspulver, vinäger, tomatpuré, Canderel, salt och peppar i en kastrull